Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás és szállás Svájcban képes leírás - Svájc.tlap.hu
részletek »

Utazás és szállás Svájcban - Svájc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: svajc.tlap.hu » Utazás és szállás Svájcban
Keresés
Találatok száma - 7 db
Budavár Tours

Budavár Tours

Svájcban nem nehéz elképesztően szép tájakat találni. Minden idilli: zuhogó vízezések, szikrázó tavak, bájos falusi házak és persze a zöldellő alpesi réteken elégedetten legelésző tehenek. A kis- és nagyvárosok képeslapra illő, tökéletes középkori városmagokkal, színpompás felvonulásokkal és fesztiválokkal várják a látogatót. Vonatok száguldanak a hegyeken át, és hogy teljes legyen a turisztikai tündérmese, minden tökéletesen, óraműpontossággal működik.

Glacier Express

Glacier Express

Der Glacier Express ist die berühmteste Bahn der Welt. Sie führt in rund sieben Stunden von Zermatt nach Davos oder St. Moritz. Es ist eine Tagesreise durch unberührte Berglandschaften, mondäne Kurorte, tiefe Schluchten, liebliche Täler, 91 Tunnels und über 291 imposante Brücken.

Három nemzet országa

Három nemzet országa

A hegyek közt fekvő ország középpontjában, a 400-600 m. magasságban fekvő Svájci-medence található, melyet északnyugatról a Jura középhegység jellegű karsztos mészkőláncai, délről pedig pedig az Alpok jégformálta vonulatai határolják. Itt találhatóak Európa leghosszabb gleccserei. Az ország területén több olyan csúcsot is találunk, amelyek magassága meghaladja a 4000 métert. A Svájci-Alpok láncai a Gotthard-masszívumban találkoznak, itt találjuk a nevezetes Szent Gotthárd hágót.

Mortons Légi Utazási Iroda

Mortons Légi Utazási Iroda

Az egyik leggazdagabb ország, Európa pénzügyi központja, és mindemellett a világ minden táján híres kitűnő minőségű csokoládéjáról, pikáns sajtjáról, s aprólékosan kidolgozott óráiról. A mindig független és erős Közép-Európai ország, szomszédos Franciaországgal, Németországgal, Ausztriával, Liechtensteinnel és Olaszországgal.

Svájc - Európa ékszerdoboza

Svájc - Európa ékszerdoboza

Svájc, Európa ékszerdobozaSvájc a pontosságáról, banki életről, remek sípályáiról és természeti adottságairól, gyönyörű városairól, pezsgő kulturális életéről ismert. Ebből a gyönyörű országból szép élményekkel térhetünk haza bármilyen évszakban is tervezzük az üdülést. Svájc igazi téli síparadicsom, modern síközpontjaiban minden tudásszintű síző, és snowboardos megtalálhatja a számításait. A téli üdülésen kívül wellness üdülések, városlátogatások, konferenciák kedvelt színhelye Svájc, valamint természetjárók kedvelt uticélja. Svájc többek között az óra, a csokoládé és a sajt hazája. Legyen üdülés, nyaralás, körút vagy síelés, válogasson a kínálatunkban szereplő szállások (hotel, panzió, apartman) közül Svájc legkedveltebb üdülőhelyein.

Utazás Svájcba

Utazás Svájcba

A sok szép svájci látványosság közül az egyik legkülönlegesebb a Jungfraujoch. A közel három és félezer méter magasságban lévő kilátó és jégpalota méltán a világörökség része. Programunkat különlegességekkel, látványosságokkal egészítjük ki. Időjárás függvényében a programok sorrendje felcserélődhet.

Zürich repülőjegy

Zürich repülőjegy

Ha Zürichben járunk számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhatunk. Csodálatos kirándulóhelyek vannak Zürich környékén, érdemes kimozdulni egy napra, és kirándulni egyet, megnézni például Európa legnagyobb vízesését a Rhine Falls-t. Ha télen járunk Zürichben, ne hagyjuk ki a téli sportokat, síelést, snowbordozást, amit a városhoz közel megtehetünk,nem is akármilyen pályákon.

Tuti menü