Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegyek, természet, sport képes leírás - Svájc.tlap.hu
részletek »

Hegyek, természet, sport - Svájc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: svajc.tlap.hu » Hegyek, természet, sport
Keresés
Találatok száma - 5 db
A Túrázás Éve Svájcban: a 32 legjobb túraútvonal

A Túrázás Éve Svájcban: a 32 legjobb túraútvonal

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a 'Túrázás évében'. A Svájc Turizmus és partnerei ezt szem előtt tartva választották ki az alpesi ország 12 legvonzóbb túraajánlatát.

Hegyek és tavak

Hegyek és tavak

Svájc új 'Hegyek és tavak' nevű prospektusa mintegy 150 oldalon mutatja be az ország nyári lehetőségeit az utazni vágyóknak. A képes katalógus régiók szerint tagolt, és gyakorlati információkkal is szolgál, de tippeket is ad arra, hogy milyen élményekkel gazdagodhatnak a vendégek az egyes üdülőhelyeken. Számos információt találunk benne a családi nyaralásról (a prospektus 31 gyerekbarát KidsHotelt és család helyszínt sorol fel), wellness célállomásokról, tipikus svájci szállodákról, kulináris utazásokról és vonatos élményekről, többek közt a Gornergratbahnról, Európa legmagasabb fogaskerekűjéről és a híres Glacier Express-ről.

Miért éppen Svájc?

Miért éppen Svájc?

Hó, sport, friss levegő, hegyek, csodálatos vidék - azt hiszem, ezek minden síelőben semmi máshoz nem fogható érzéseket és vágyat keltenek, hogy újra lécet (vagy deszkát) csatoljunk és nekivágjunk a lejtőknek. De minden szezonban szembesülünk a dilemmával, hogy merre is induljunk síterepeket felfedezni.

Svájc: túrázás, csokoládévonat, Gleccser-expressz

Svájc: túrázás, csokoládévonat, Gleccser-expressz

Izzasztó masírozás, vízhólyag a lábakon és szerény piknik a természetben - a túrázás ezen formája immár a múlté. Mára a feledhetetlen kulináris élmények, a kényeztetés, valamint aktív kikapcsolódás az érintetlen természeti környezetben áll a középpontban. Mindenekelőtt az idén, hiszen 2010 hivatalosan is a túrázás éve. Svájc különleges természeti adottságai pedig gyalogosan vagy éppen a világhírű a Gleccser-expressz fedélzetén utazva fedezhetőek fel a legjobban.

Túrázás éve Svájcban

Túrázás éve Svájcban

Svájc természeti csodáit - kezdve a látványos hegycsúcsokkal, a Svájci Nemzeti Park lenyűgöző környezetén vagy a tavakban gazdag Jura-hegység szépségein át egészen a tessini gesztenyeerdőkig - egy világszerte egyedülálló túrahálózat köti össze.

Tuti menü